Biludlejning Abrantes

» Billeje » Biludlejning Abrantes

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Abrantes

Sammenlign fra flere biludlejere i Abrantes for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Abrantes guide

Biludlejning Abrantes

Billeje Abrantes

Abrantes er en stor kommune i den portugisiske regionen Centro. Kommunen har en befolkning på 21,326 indbyggere (2001) og er 714.69 kvadratkilometer i størrelse. Kommunen er opdelt i 19 civile sogne, herunder Alferrare, Alvega og Sao Joao, det historiske centrum af området, og hvor den kommunale sædet ligger.

En af de mest populære attraktioner er Castelo de Abrantes. Det ser over byen Abrantes og er særdeles godt kendt for sine smukke blomsterdekorationer. Der er også Misericordia kirke, som daterer sig tilbage til 1584 og er kendt for sine smukke religiøse paneler udføres af Gregorio Lopes.

Abrantes er serviceret af Lissabon Portela Airport (LIS), og det ligger 111.02 km fra byen. Lufthavnen tilbyder sine tjenester for internationale og charterflyvning, herunder Europa, US Airways, EasyJet, Continental Airlines, British Airways og Aer Lingus.