Biludlejning Albufeira

» Billeje » Biludlejning Albufeira

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Albufeira

Sammenlign fra flere biludlejere i Albufeira for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Albufeira guide

Billeje Albufeira

Biludlejning Albufeira

Byen Albufeira er en primær turistmål for mange på grund af sin beliggenhed langs Portugals kyst. Byen har en befolkning på 13,646 indbyggere. Det er kun 45 km fra byen Faro og 30 km fra Lagos og andre populære steder. Albufiera er en førende turist-resort destination som det huser en marina, en række golfbaner, hoteller, restauranter og barer.

Der er to hovedområder i byen, hvor besøgende kan se seværdigheder og attraktioner samt nyde deres tid i byen – The Strip og gamle bydel. The Strip huser en række populære barer og natklubber. Den Gamle By kan prale af traditionel arabisk arkitektur. Der er to primære strande i byen – Praia do TUNEL (Tunnel Beach) og Praia dos Pescadores (Fiskernes Beach). Også at se i Albufeira er Castelo de Almoada. Det er en tolvte århundrede mauriske borg.

Albufeira er serviceret ved Faro Airport (FAO). Det ligger kun 26,35 km fra centrum af byen. Flyselskaber, der tilbyder fly til Faro omfatter Scandinavian Airlines, Ryanair, Lufthansa, EasyJet, British Airways og Aer Lingus.