Biludlejning Algarve

» Billeje » Biludlejning Algarve

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Algarve

Sammenlign fra flere biludlejere i Algarve for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Algarve guide

Biludlejning Algarve

Billeje Algarve

Den portugisiske region Algarve er den sydligste region i hele landet. Regionen har en befolkning på 450,484 indbyggere (2011) og er 5,412 kvadratkilometer i størrelse. Hovedstaden i regionen er Faro. En stor del af økonomien består af turisme som det er en af ​​de mest populære destinationer i hele Portugal. Regionen er kendt for sin produktion af frugt, johannesbrødtræer bønner, mandler og figner. Det er også kendt for sine friske fisk og skaldyr.

På grund af sin beliggenhed ud for kysten af ​​Middelhavet, er regionen kendt for sine fantastiske strande samt dens naturparker. Lagos er meget populær i Algarve, da det er en af ​​de mest udviklede områder og huser en række af luksus resorts og kurbade. Nogle af de store ting at se er det Marino stranden i Vilamoura, byen Tavira og byen Silves, Lagos historiske centrum, og Praia da Luz.

Regionen Algarve er serviceret ved Faro Airport (FAO), beliggende kun 2,6 km fra centrum af Algarve. British Airways, Lufthansa, Ryanair, Air Berlin, easyJet, Luxair, og Scandinavian Airlines tilbyder service til denne lufthavn.