Biludlejning Aveiro

» Billeje » Biludlejning Aveiro

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Aveiro

Sammenlign fra flere biludlejere i Aveiro for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Aveiro guide

Biludlejning Aveiro

Billeje Aveiro

Aveiro er en by beliggende i Centro-regionen i Portugal. Det har en befolkning på 73,559 indbyggere (2006), hvilket gør det den anden mest befolkede by i regionen. Aviero er 199,9 kvadratkilometer i størrelse. Byen er kendt i hele Portugal for ovos mol og trouxas de ovos, traditionelle slik, der er lavet med æg og “tripa de aviero.” På grund af antallet af kanaler og både hele byen, er det undertiden omtales ved sit øgenavn – den portugisiske Venedig.

Der er meget at se i byen, herunder Moliceiros af Aveiro, fyrtårnet i Aveiro ved Praia de Barra, katedralen i Aveiro, og den gamle togstation. Mange individer som går gennem pladser og gader, fordi de kan se interessante ting som de typiske azulejo facaderne ofte findes i området.

Aveiro er beliggende kun 68,4 km fra den nærmeste lufthavn – lufthavnen i Porto (OPO), mere formelt kendt som Francisco de Sa Carneiro Lufthavn. Forskellige nationale og internationale flyvninger samt charterfly omfatter EasyJet, Lufthansa, Ryanair, schweiziske International, Iberia, og Luxair.