Biludlejning Barcelos

» Billeje » Biludlejning Barcelos

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Barcelos

Sammenlign fra flere biludlejere i Barcelos for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Barcelos guide

Biludlejning Barcelos

Billeje Barcelos

Barcelos er en by beliggende i Norte-regionen i Portugal. Det har en befolkning på 20.625. Det blev oprindeligt kendt som en romersk bosættelse og blive sæde i det femtende århundrede af den første hertug af Bragança. Mens palads bygget til hertugerne blev ødelagt under et jordskælv i det attende århundrede, i dag er det et smukt frilandsmuseum.

Byen er kendt for sit symbol – “. The Rooster af Barcelos” Hanen, der kaldes på portugisisk “O Galo de Bracelos,” eller Der er mange historier bag dette symbol, og kan ses i dag på mange kunsthåndværk, noget som byen er kendt for.

Nogle af de ting at se, mens i Barcelos omfatter Vagttårnet af Barcelos, som er en granit konstruktion gjort til en grundlæggende kvadrat. Det var et fængsel i 1595, men i dag er et håndværk center såvel som et nationalt monument. Der er også den romansk – gotisk Parish Church of St. Mary Major, den middelalderlige Broen over floden Cávado (en anden national monument) og den barokke Jesu Kristi Kirke af korset. Endelig er der Palads greverne af Barcelos. Dette gotiske inspirerede palads blev bygget i begyndelsen af ​​femtende århundrede og i dag er hjemsted for det arkæologiske museum i Barcelos.

Barcelos er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 32,18 km fra centrum af byen.