Biludlejning Braganca

» Billeje » Biludlejning Braganca

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Braganca

Sammenlign fra flere biludlejere i Braganca for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Braganca guide

Biludlejning Braganca

Billeje Braganca

Byen Braganca ligger i det nordøstlige Portugal i Norte-regionen. Byen har en befolkning på 34,774 indbyggere (2001) og er 1,173.57 kvadratkilometer i størrelse. Byen er kendt for nogle af sine lokale souvenirs, herunder kurve og keramik.

Byens primære attraktion er Cidadela. Det er næsten en selvstændig landsby, der ligger over byen og montrer en tydelig middelalderlig smag. Inde i Cidadela der er Torre de Menagem, et stort holde tilhører en borg bygget til hertugerne af Braganca, den sidste kongelige familie i Portugal. Også indeni er Domus Municipalis, en ellevte århundrede byrådssalen, og hvad er en forkyndelse kors, der stiger fra et forhistorisk gris er tilbage lige uden for slottet.

Braganca er serviceret af Braganca Municipal / Regional Airport (BGC). Det ligger 5.79 km fra centrum af byen. Det tilbyder daglige rutefly via Aero VIP til Lissabons lufthavn (LIS) og Vila Real Airport (VRL). Det betyder ikke servicere andre nationale eller internationale flyvninger. For at komme til Braganca lufthavnen fra uden for Portugal, skal personer flyve ind i en af ​​de to tidligere nævnte lufthavne og derefter tage et fly ind i byen.