Biludlejning Coimbra

» Billeje » Biludlejning Coimbra

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Coimbra

Sammenlign fra flere biludlejere i Coimbra for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Coimbra guide

Biludlejning Coimbra

Billeje Coimbra

Coimbra er en by, der var engang hovedstaden i Portugal i højmiddelalderen. Det er også hjemsted for University of Coimbra, som er en af ​​de ældste universiteter i hele Europa, og den ældste akademisk institution i hele det portugisiske talende verden. Byen er også kendt for at huse en række arkæologiske strukturer, hvoraf nogle går tilbage så tidligt som den romerske æra, herunder velbevaret cryptoporticus og vandledninger.

Byen har en befolkning på 101,069 indbyggere (2001), og det er en af ​​de primære bycentre i hele Portugal efter Lissabon og Porto.

Nogle af de andre ting at se i Coimbra omfatter Botanisk Have, den gamle katedral, New Domkirke Coimbra, Medieval Downtown, Havfrues Have, og Machado de Castro National Museum.

Coimbra er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 118,65 km fra centrum af byen.