Biludlejning Faro Airport

» Billeje » Biludlejning Faro Airport

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Faro Airport

Sammenlign fra flere biludlejere i Faro Airport for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Faro Airport guide

Biludlejning Faro Airport

Billeje Faro Airport

Faro Airport (FAO) er placeret 2,6 kilometer fra byen Faro, Portugal. I sommermånederne, især mellem marts og oktober, kan lufthavnen få meget travlt på grund af turister, der kommer ind fra hele Europa såvel som resten af ​​verden. I 2010 var der 39,629 fly, der landede og lettede fra Faro Lufthavn. Lufthavnen serviceret cirka 5.342.707 passagerer i samme år. Det anses for at være en af ​​de travleste lufthavne i hele landet.

Lufthavnen tilbyder sine ydelser til både indenlandske og internationale, og charterfly. Flyselskaber, der leverer tjenesteydelser til Faro Airport omfatter Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.

Når besøgende ankommer til Faro lufthavnen i Portugal, der er en række af faciliteter, at de kan være interesseret i, herunder nogle gode shoppingmuligheder, biludlejningsfirmaer kiosker, og områder, der turistinformation om området, herunder hvad der er at gøre, hvor at spise, og hvor man kan bo.