Biludlejning Faro

» Billeje » Biludlejning Faro

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Faro

Sammenlign fra flere biludlejere i Faro for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Faro guide

Biludlejning Faro

Billeje Faro

Faro er en by, der ligger langs den sydligste grænse for Portugal. Byen har en befolkning på 41,934 indbyggere (2010). Faro er hovedstaden i den Algarve-regionen. Det er kendt for at være en populær destination for dem, der søger lidt sol, især personer fra Storbritannien og Nordeuropa. Byen har bevaret et ry for at være en stor beach party midt i fantastiske naturlige skønhed og arkitektur påvirket af maurerne.

Besøgende til Faro ønsker at gå til Den Gamle By, eller Centro Historico. Det er en meget velbevaret del af byen lige ved havnen, der kan prale attende århundrede arkitektur og brosten-gader. Det er også muligt at tage en båd tur til Rio Formosa, et naturreservat. Den primære strand i Faro er Praia de Faro. Andre ting at se bl.a. marinaen, statuen af ​​Kong Alfonso III, og den gamle kirke og hospital.

Faro er serviceret ved Faro Airport (FAO). Det ligger kun 2,6 km fra centrum af byen. Lufthavnen er meget travlt i sommermånederne, der tjener over fem millioner passagerer. Flyselskaber, der tilbyder fly til Faro omfatter Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.