Biludlejning Funchal Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Funchal Lufthavn

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Funchal Lufthavn

Sammenlign fra flere biludlejere i Funchal Lufthavn for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Funchal Lufthavn guide

Biludlejning Funchal Lufthavn

Billeje Funchal Lufthavn

Funchal Lufthavn, formelt kendt som Madeira Airport (FNC), er en international lufthavn, der ligger i umiddelbar nærhed af byen Funchal på det portugisiske øgruppen kendt som Madeira. Denne lufthavn kontrollerer al flytrafik til øen. Lufthavnen var engang kendt for sin tricky, korte bane. Imidlertid har udvidelsen af ​​det vandt lufthavnen Outstanding Structures Award af International Association for Bridge og Konstruktioner.

I 2010, forudsat at lufthavnen landing og start for 22,094 fly og tilbød sine tjenester til 2,233,524 passagerer fra hele verden.

Lufthavnen tilbyder sine ydelser til en række internationale og charterfly, især i sommermånederne fra maj til oktober. Nogle af de flyselskaber, der flyver til denne lufthavn omfatter Air Berlin, Easyjet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.

Når besøgende først ind i Funchal lufthavn i Portugal, er de forsynet med en bred vifte af forskellige faciliteter, der kan hjælpe dem under deres ophold og gøre deres ophold meget mere behagelig, herunder udlejningspriser kiosker, shopping muligheder, og områder med alle de forskellige typer af turistinformation om hvad man skal se, gøre, spise og bo.