Biludlejning Funchal

» Billeje » Biludlejning Funchal

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Funchal

Sammenlign fra flere biludlejere i Funchal for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Felgueiras guide

Biludlejning Funchal

Billeje Funchal

Byen Funchal er beliggende i den portugisiske region Madiera, en øgruppe blot placeret ud for kysten af ​​landet. Det er den største by og hovedstad i regionen i mere end fem århundreder. Byen har en befolkning på 112,015 indbyggere (2010). Byen får sit navn fra de store mængder af fennikel (Funcho), der er fundet rundt omkring på øen. Det anses for en af ​​de smukkeste byer i landet.

Nogle af de ting at se, mens du besøger Funchal omfatter Madeira Botanisk Have, som huser over 2.000 planter, og Santa Clara Covenant, som går helt tilbage til det femtende århundrede. For nogle af de bedste i frisk frugt, grøntsager, lokale fisk og andre varer besøge Mercado dos Lavradores, ligger downtown i en historisk bygning. Andre seværdigheder at se medtage Sao Lourenco Palace, og SE katedralen.

Byen er serviceret af Funchal Lufthavn (FNC), også kendt som Madeira lufthavn. Der er et par daglige afgange, der går mellem nogle af de større byer i landet, som Porto og Lissabon, Funchal. Lufthavnen tilbyder sine ydelser til en række internationale og charterfly, især i sommermånederne fra maj til oktober. Nogle af de flyselskaber, der flyver til denne lufthavn omfatter Air Berlin, Easyjet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.