Biludlejning Guarda

» Billeje » Biludlejning Guarda

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Guarda

Sammenlign fra flere biludlejere i Guarda for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Guarda guide

Biludlejning Guarda

Billeje Guarda

Guarda er beliggende i Centro-regionen i Portugal. Det har en befolkning på 44,149 indbyggere (2011) og er 712.1 kvadratkilometer størrelse. Kommunen indeholder 55 forskellige sogne, herunder Albardo, Valhelhas, og Monte Margarida.

I kommunen er byen Guarda. Det er den største by i kommunen såvel som den højeste by i hele Portugal, med en højde af 1.056 meter.

En ting er at se, er Vila Nova de Fozcoa. Det er en lille landsby i Douro International beskyttede område. Det er kendt for sine smukke vinmarker og gamle rock-figurer, herunder floden Coa Valley Archaeological Park. Tallene her blev foretaget flere hundrede år siden.

Rundt omkring i kommunen er en række tidligere fæstningsanlæg og en smuk katedral. Der er også den barokke Misericordia Kirken.

Guarda er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 143,02 km fra centrum af byen.