Biludlejning Ilha Terceira

» Billeje » Biludlejning Ilha Terceira

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Ilha Terceira

Sammenlign fra flere biludlejere i Ilha Terceira for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Ilha Terceira guide

Biludlejning Ilha Terceira

Billeje Ilha Terceira

Ilha Terceira er en smuk ø i Azorerne ud for Portugals kyst. Det er en af ​​de største øer, kan prale med en befolkning på 56.000 indbyggere (2011) og er 396.75 kvadratkilometer i størrelse. Det er hjemsted for den ældste by på Azorerne, og en UNESCO World Heritage Site – Angra do Heroismo. Ting at se her omfatter Castelo de Sa João Baptista do Monte Brasil, det gamle torv, og en række religiøse bygninger.

Der er en stor strand på øen – Praia de Vitoria. Selv om det er ret lille, det er et populært lokalt tilholdssted. Også populære er tyrefægtning på øen.

Mange mennesker besøger de vulkanske huler, som er blevet naturligt dannet. Disse huler omfatter Gruta gøre Natal og Algar gør Carvao.

Ilha Terceira er serviceret af Lajes Field Airport (TER), også kendt som Lajes Air Base. Det ligger 12.02 km fra Ilha Terceira. Det er faktisk en MP luft felt, der giver hjem til ikke kun en regional luft passagerterminal, men også den portugisiske luftvåben og et USA Air Force udstationering base. SATA International og TAP Portugal tilbyder daglige afgange til Lajes Field fra lufthavnen i Lissabon, og der er en række flyselskaber, der tilbyder sæsonbestemte charterflyvning, herunder Air Transat, Arkefly, og Thomas Cook.