Biludlejning Lissabon Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Lissabon Lufthavn

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Lissabon Lufthavn

Sammenlign fra flere biludlejere i Lissabon Lufthavn for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Lissabon Lufthavn guide

Biludlejning Lissabon Lufthavn

Billeje Lissabon Lufthavn

Lissabon Portela Airport (LIS), almindeligvis kendt som Lissabon Lufthavn er en international lufthavn, der ligger cirka syv kilometer nord for slottet São Jorge, der ligger i hovedstaden Lissabon. Denne lufthavn er den primære gateway for landet såvel som en stor europæisk knudepunkt. Det anses for en af ​​de største lufthavne i hele Sydeuropa.

I 2010 havde Lissabons lufthavn 138,147 flyoperationer og leveret ydelser til 14,035,273 passagerer, der flyver ind fra Europa såvel som resten af ​​kloden.

Lufthavnen tilbyder sine tjenester til internationale og charterfly. Flyselskaber, der flyver til denne lufthavn omfatter Aer Lingus, Air France, British Airways, Continental Airlines, easyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, US Airways, og Europa.

Når besøgende ankommer til Lissabon lufthavn i Portugal, der er en række af faciliteter, at de kan være interesseret i, herunder nogle gode shoppingmuligheder, biludlejningsfirmaer kiosker, og områder, der turistinformation om området, herunder hvad der er at gøre, hvor man kan spise, og hvor man kan bo.