Biludlejning Lissabon

» Billeje » Biludlejning Lissabon

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Lissabon

Sammenlign fra flere biludlejere i Lissabon for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Lissabon guide

Biludlejning Lissabon

Billeje Lissabon

Lissabon er hovedstaden i Portugal, samt den største by i landet. Byen har en befolkning på 545,245 indbyggere (2010) og sidder på 84,4 kvadratkilometer. Uden for bygrænsen, er der en befolkning på mere end tre millioner sammen 958 kvadratkilometer. Dette gør det den niende mest folkerige byområde i hele Den Europæiske Union. Lissabon er en anerkendt alpha byen på grund af den betydning, det har i underholdning, medier, økonomi, handel, turisme og international handel. Det er også en af ​​de ældste byer i verden, der går forud hovedstæder som Rom, Paris og London.

Der er mange ting at se og gøre, mens i Lissabon, som Cristo Rei, Castelo de Sao Jorge, og Ponte Vasco da Gama, som er den længste bro i hele Europa. Der er også en række museer og gallerier, herunder Museu Nacional de Arte Antigua, Museu Coleccao Berardo, og Museu do Azulejo.

Byen Lissabon er serviceres af Lissabon Portela Airport (LIS), og det ligger omkring syv kilometer fra byen. Det er den primære lufthavn for Portugal service over 14 millioner passagerer årligt. Det er en af ​​de største lufthavne i hele souther region i Europa.