Biludlejning Oeiras

» Billeje » Biludlejning Oeiras

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Oeiras

Sammenlign fra flere biludlejere i Oeiras for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Oeiras guide

Biludlejning Oeiras

Billeje Oeiras

Oeiras ligger i den vestlige del af Lissabon Metropolitan Area. Det er i et byområde med byen Lissabon. Kommunen har en befolkning på 168,475 indbyggere (2010) og er 45,7 kvadratkilometer i størrelse. Byen Oeiras inde i kommunen er en af ​​de mest befolkede byer i landet.

Der er en bred vifte af attraktioner at se, mens i Oeiras, herunder Fabrica da Polvora, som er en tidligere krudt faktor, der blev drevet under det sekstende århundrede, og Poets Park, som er en smuk grønt område boliger en række statuer af berømte portugisiske forfattere og digtere. Der er også Maritime Walk, en storslået strandpromenaden, der forbinder op til Torre stranden, og en moderne marina.

Ca. 19,09 km fra kommune Oeiras er Lissabon Portela Airport (LIS). Flyselskaber, der servicerer lufthavnen omfatter EasyJet, Iberia, Continental Airlines, KLM, British Airways, Lufthansa, Air France, US Airways, Aer Lingus og Europa.