Biludlejning Ponta Delgada Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Ponta Delgada Lufthavn

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Ponta Delgada Lufthavn

Sammenlign fra flere biludlejere i Ponta Delgada Lufthavn for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Ponta Delgada Lufthavn guide

Biludlejning Ponta Delgada Lufthavn

Billeje Ponta Delgada Lufthavn

Ponta Delgada lufthavn (PDL), formelt kendt som Joao Paulo II Lufthavn blev opkaldt efter pave Johannes Paul II og er beliggende på øen São Miguel, ligger mindre end tre kilometer fra Ponta Delgada by , beliggende på Azorerne i Portugal. Det er den travleste lufthavn på Azorerne hosting over 12.000 fly og 930,579 passagerer (2008).

Lufthavnen har daglige planlagt indenrigsfly til andre øer i Azorerne samt Madeira og de ​​byer Porto og Lissabon langs fastlandet. Lufthavnen rummer også en række internationale fly med destinationer i Europa og i hele Nordamerika.

Flyselskaber, der jævnligt tjeneste lufthavnen gennem national, international og charterfly omfatter Air Berlin, Europa Airpost, Finnair, Satya International, og TAP Portugal. De fleste flyvninger finde sted i løbet af sommersæsonen, fra maj til oktober.

Når besøgende ankommer til Ponta Delgada Lufthavn i Portugal, der er en række af faciliteter, at de kan være interesseret i, herunder nogle gode shoppingmuligheder, biludlejningsfirmaer kiosker, og områder, der turistinformation om området, herunder hvad der er at gøre, hvor man kan spise, og hvor man kan bo.