Biludlejning Ponta Delgada

» Billeje » Biludlejning Ponta Delgada

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Ponta Delgada

Sammenlign fra flere biludlejere i Ponta Delgada for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Ponta Delgada guide

Biludlejning Ponta Delgada

Billeje Ponta Delgada

Ponta Delgada er en by beliggende på den portugisiske ø São Miguel langs Azorerne. Befolkningen i Ponta Delgada er på 64,516 indbyggere (2001). Siden 1976, er Ponta Delgada hovedstad Azorerne. Byen er fuld af en række verdslige og religiøse festivaler i løbet af året, herunder de Senhor Santo Cristo dos Milagres.

Den primære turistattraktion i Ponta Delgada er Lagoa das Sete Cidades Furnas Villa do Nordeste. Det er en sightseeing tur, der tager personer til steder som Furnas, som er fuld af naturlige varme kilder samt Gorreana Tea Factory. En anden velkendt destination er Lagoa do Fogo, som har smukke vulkanske landskaber og fantastiske natur langs strandene. Noreste er også et godt sted at finde vandfald, fantastisk gastronomi og smukke udsigt over Sao Miguel.

Byen Ponta Delgada er serviceret af Jaoa Paulo II Airport (PDL), også kendt som Ponta Delgada Lufthavn. Det ligger mindre end tre kilometer fra byen og er den travleste lufthavn i alle Azorerne.