Biludlejning Portimao

» Billeje » Biludlejning Portimao

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Portimao

Sammenlign fra flere biludlejere i Portimao for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Portimao guide

Biludlejning Portimao

Billeje Portimao

Portimao er en portugisisk by ligger i Algarve-regionen i det sydlige Portugal. Langs kysten det blev formelt kendt som Vila Nova de Portimao, indtil 1924, da det blev indarbejdet. Byen kan prale af 41.000 indbyggere (2009) og er en af ​​de mest befolkede områder i hele regionen.

Portimao er kendt for sine sportslige begivenheder, især Mundialito de Futebol de Praria – en beach soccer turnering afholdes hvert år. Andre sportsgrene, der er populære i området omfatter kitesurfing og surfing. Portimao er også kendt for den årlige Portimao, Portugal Match Cup, en prestigefyldt sejler selv en del af World Match Racing Tour.

Byen er kendt for sin fantastiske strand – Praia da Rocha. Det er et meget populært feriested destination for mange rundt om i Europa. Der er også Santa Catarina Fæstning, kendt som Forte de Santa Catarina i portugisisk. Det er et fort, som forsvarede de lokale bosættelser samt mundingen af ​​Rio Arade. Det blev bygget under kong Philip III regeringstid.

Byen Portimao ligger 52,05 km fra Faro Airport (FAO). Lufthavnen er meget travlt i sommermånederne, der tjener over fem millioner passagerer. Flyselskaber, der tilbyder fly til Faro omfatter Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.