Biludlejning Porto Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Porto Lufthavn

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Porto Lufthavn

Sammenlign fra flere biludlejere i Porto Lufthavn for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Porto Lufthavn guide

Biludlejning Porto Lufthavn

Billeje Porto Lufthavn

Porto lufthavn, der er kendt formelt som Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO) er en international lufthavn, der ligger tæt på byen Porto, kun 9,6 km fra centrum af byen. Det er den tredje travleste lufthavn i hele Portugal baseret på alle flyoperationer, og den tredje travleste lufthavn målt i passagerer. I 2010 var der 55,432 fly bevægelser og 5,279,362 passagerer.

Flyselskaber, der jævnligt tjeneste lufthavnen gennem national, international og charterfly omfatter Air Berlin, easyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, schweiziske International, og TAP Airlines. De fleste flyvninger til Porto Lufthavn forekomme i sommermånederne fra april til oktober, når turistsæsonen er på et all time high.

Once besøgende ankommer til Porto lufthavn i Portugal, er der en række faciliteter, som de kan være interesseret i, herunder nogle gode shopping muligheder, biludlejningsfirmaer kiosker, og områder, der er turistinformation om området, herunder hvad der er at gøre, hvor at spise, og hvor man kan bo.