Biludlejning Praia Da Rocha

» Billeje » Biludlejning Praia Da Rocha

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Praia Da Rocha

Sammenlign fra flere biludlejere i Praia Da Rocha for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Praia Da Rocha guide

Biludlejning Praia Da Rocha

Billeje Praia Da Rocha

Praia da Rocha er en smuk strand langs Atlanterhavet, som ligger i byen Portimao i det sydlige Portugal. Det er ikke langt fra lystbådehavnen i byen. Siden 2005 har Praia da Rocha vært for Mundialito de Futebol de Praia, en strand soccer turnering. Det er en travl feriested og en stor turist centrum siden det nittende århundrede.

Også beliggende i Praia da Rocha er Santa Catarina Fæstning, kendt som Forte de Santa Catarina i portugisisk. Det er et fort, som forsvarede de lokale bosættelser samt mundingen af ​​Rio Arade. Det blev bygget under kong Philip III regeringstid. Stedet blev først besat af en helligdom, som var dedikeret til Santa Catarina de Alexandria. De, der går ind i fortet vil se et gotisk stil dør der stadig eksisterer fra helligdommen.

En lang træ gangbro linjer stranden, som er fyldt med utallige restauranter, caféer, barer og små butikker. Det er en af ​​de bedste steder i Portugal for virkelig at opleve strandliv.

Stranden ligger 51,61 km fra Faro Airport (FAO).