Biludlejning Vilamoura

» Billeje » Biludlejning Vilamoura

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Vilamoura

Sammenlign fra flere biludlejere i Vilamoura for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Vilamoura guide

Biludlejning Vilamoura

Billeje Vilamoura

Vilamoura er en by beliggende i den sydlige region i Algarve i Portugal. Det er faktisk et formål bygget marina og resort, der blev skabt fra bunden af ​​Cupertino de Miranda, en velhavende bankmand bopæl i Porto. Vilamoura er cirka 20 kvadratkilometer og er en af ​​de største badebyerne i hele Europa. Fordi hele byen er privatejet, designet er ganske dekadent. Det var vært for Almond Blossom Cross Country fra 1996 til 2003.

Marinaen ligger i hjertet af Vilamoura og kan huse mere end 1000 både. Det er omgivet af feriehuse, tre til fem stjernede hoteller, restauranter, barer, og endda en smule casino. Mange mennesker charterbåde til at gøre nogle big game fiskeri, såvel som parascending og jetski. Enkeltpersoner kan også tage ture i grotter findes langs kysten. Der er også et museum, der giver indsigt i fortiden i området, og romerske ruiner, herunder badehuse.

Byen Vilamoura ligger 14,84 km fra Faro Airport (FAO).