Biludlejning Viseu

» Billeje » Biludlejning Viseu

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Viseu

Sammenlign fra flere biludlejere i Viseu for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Viseu guide

Biludlejning Viseu

Billeje Viseu

Viseu er en by beliggende i Centro-regionen i Portugal. Det er en smuk bakketop by beliggende mellem Serra do Caramulo og Serra de Estrela bjergområder. Viseu har en befolkning på 99,593 indbyggere (2011) og er 507.1 kvadratkilometer i størrelse. Byen er godt kendt for sit pulserende kunstscene og aktiviteten af ​​vinfremstilling.

Det historiske centrum i Viseu er velholdt med skjulte stræder, brostensbelagte gader, og spændende hjørner. Der er en række af palæer, der er barok og renæssance i design. Resterne af byporte er også placeret her. Den væsentligste del af centeret er det gotiske og romanske Se (Domkirken), som er en af ​​de flotteste i hele landet. Andre steder af interesse omfatter en Old Market i Rua Formosa, Porta dos Cavaleiros, Museum Grao Vasco og Museum Casa Almeida Moreira.

Viseu er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 92,45 km fra centrum af byen.