Biludlejning Agueda

» Billeje » Biludlejning Agueda

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Agueda

Sammenlign fra flere biludlejere i Agueda for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Agueda guide

Billeje Agueda

Biludlejning Agueda

Agueda er en portugisisk kommune beliggende i regionen Centre. Kommunen har en befolkning på 49,857 indbyggere (2008) og er 335.28 kvadratkilometer i størrelse. Det betragtes som en meget vigtig industrielt og kommercielt centrum, som det ligger i et meget frugtbart område i landet. Nogle af de vigtigste sektorer er frugtplantager, majs høstår, samt vinmarker. De vine, der kommer fra Agueda er særdeles velkendt.

Området er også kendt for traditionel ler keramik, strik craftworks, håndlavede kurve, og garveri produkter. Dens væsentligste bidrag til den portugisiske køkken er pattegris.

Nogle ting at se, mens i Agueda omfatter Archaeological Site of Cabeco do Vouga, også kendt som den romerske Castelium Marnelis. Det er en arkæologisk udgravning af resterne af tidlige romerske civitates. Andre ting at se medtage Convento do Santo Antonio og Convento de Santa Maria de lamaer. Begge er kendt for den ekstraordinære arkitektur.

Agueda er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 78,22 km fra centrum af byen.