Biludlejning Chaves

» Billeje » Biludlejning Chaves

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Chaves

Sammenlign fra flere biludlejere i Chaves for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Chaves guide

Biludlejning Chaves

Billeje Chaves

Chaves er en kommune ligger i det nordlige Portugal. Det er den anden mest befolkede kommune i Vila Real-distriktet). Chaves har en befolkning på 44,186 indbyggere (2004) og er 591.3 kvadratkilometer i størrelse. Det er kun ti kilometer fra den sydlige grænse Portugal deler med Spanien.

På grund af den langvarige militære historie Chaves, er der en række befæstninger rundt i området. To middelalderlige fæstningsværker eksisterer i dag – Monforte slottet og Santo Estevao Tower. Der er også en række syttende århundrede forter, herunder Forte de Sao Neutel og Forte de Sao Francisco.

Andre ting, der stadig eksisterer, er en romersk æra bro, slottet Chaves, kirken Santa Maria Maior, og kapellet Sao Caetano.

Chaves er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 114,66 km fra centrum af byen.