Biludlejning Costa Verde

» Billeje » Biludlejning Costa Verde

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Bilutleie Costa Verde

Sammenlign fra flere biludlejere i Costa Verde for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Costa Verde guide

Biludlejning Costa Verde

Billeje Costa Verde

Costa Verde, der kan oversættes til “Green Coast” på portugisisk, er en smuk turistede region, som ligger i det nordvestlige Portugal. Det huser en række populære byer, herunder Porto, Miramar, Braga, og Barcelos.

Regionen strækker sig langs kysten hele vejen til Spanien. Det er velkendt for sin geografiske skønhed, herunder floder, bjerge og naturparker. Det er også huser slottet i Guimaraes, som var fødestedet for den første konge og grundlægger af nationen Portugal, Dom Alfonso Henriques. Nogle af de byer i denne region dato helt tilbage til den romerske æra, herunder Ponte de Lima. Strandene er ekstremt populært at både de portugisiske og udenlandske rejsende, især fra det nordlige Europa.

Hele regionen Costa Verde er serviceret af Porto lufthavn (OPO), formelt kendt som Francisco de Sa Carneiro Lufthavn. Flyselskaber, der tjeneste denne lufthavn omfatter EasyJet, Air Berlin, Iberia, Ryanair, Lufthansa, Luxair, schweiziske International, SATA International, og TAP Airlines.