Biludlejning Madeira

» Billeje » Biludlejning Madeira

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Madeira

Sammenlign fra flere biludlejere i Madeira for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Madeira guide

Biludlejning Madeira

Billeje Madeira

Madeira er en øgruppe i Portugal, ligger mindre end 400 kilometer fra Tenerife, De Kanariske Øer. Den største by på Madeira, er Funchal, som også er hovedstaden i Madeira. Madeira er en befolkning på 267.938 (2011) og er 801 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært året rundt udvej destination for millioner af turister fra Europa og hele verden. Området er kendt for sin Madeira-vin, smukke landskaber, og er vært for største fyrværkeri over hele kloden til nytår.

Turisme er ekstremt vigtigt i Madeira, og som sådan, er der meget at se og gøre. Porto Santo og Calheta er kendt for deres kystnære strande. Andre ting at se omfatte Levadas, som er et system af vandledninger, der blev bygget fra 1461 til 1966. Der er også Cabo Girão, en af ​​de højeste ocean klipper i verden. De vulkan huler, Sao Vincente huler, er også meget imponerende.

Hele øgruppen Madeira er serviceret af Funchal Lufthavn (FNC), formelt kendt som Madeira Airport. Der er et par daglige afgange, der går mellem nogle af de større byer i landet, som Porto og Lissabon, Funchal. Lufthavnen tilbyder sine ydelser til en række internationale og charterfly, især i sommermånederne fra maj til oktober. Nogle af de flyselskaber, der flyver til denne lufthavn omfatter Air Berlin, Easyjet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.