Biludlejning Maia

» Billeje » Biludlejning Maia

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Maia

Sammenlign fra flere biludlejere i Maia for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Maia guide

Biludlejning Maia

Billeje Maia

Maia ligger i Norte-regionen i Portugal. Kommunen har en befolkning på 135,049 indbyggere (2011) og er spredt ud over 83,7 kvadratkilometer land. Kommunen består af 17 sogne, herunder Aguas Santas og Pedroucos. Denne kommune er muligvis en af ​​de mest industrialiserede i hele regionen.

Nogle steder at besøge, mens i Maia omfatter Maia Zoo og St. Cruz Farm at smage vinen. Kommunen er også kendt for sin moderne arkitektur. Andre steder at besøge omfatte Museum for Historie og Etnologi, St. Maria Kirke, og Douro-floden, hvor der er daglige krydstogter til rådighed.

Maia er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 5,65 kilometer fra centrum af byen. Det er den tredje travleste lufthavn i hele Portugal baseret på alle flyoperationer, og den tredje travleste lufthavn målt i passagerer.   Flyselskaber, der jævnligt tjeneste lufthavnen gennem national, international og charterfly omfatter Air Berlin, easyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, schweiziske International, og TAP Airlines.