Biludlejning Porto

» Billeje » Biludlejning Porto

 

car-rental

Find den bedste pris på billeje i Portugal

Billeje Porto

Sammenlign fra flere biludlejere i Porto for at finde den bedst mulige pris. Nogen af biludlejningsfirmaerne inkluderer Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Alamo og Sixt.

Porto guide

Biludlejning Porto

Billeje Porto

Byen Porto, undertiden kendt som Porto, er den anden største by i hele Portugal, og en af ​​de største byområder i hele Den Iberiske Halvø. Byen har en befolkning på 237,559 indbyggere (2011) og er spredt ud langs 41,66 kvadratkilometer land. Porto betragtes som en Gamma niveau global by i henhold til Globalization and World Cities Study Group. Byen er også en europæisk kulturhovedstad. Porto er den ældste europæiske center og er opført som en UNESCO World Heritage Site. Porto er kendt for deres produktion og eksport af portvin.

Ting at se, mens i Porto omfatter Ribeira, Casa de Musica de Fundação de Serralves (et moderne museum), og Centro Portugues de Fotografia (den portugisiske fotografi Museum). Enkeltpersoner kan også vælge at tage et krydstogt op ad floden, gå på en portvin tur og se vin grotter, eller fange en FC Porto spil i Dragão Stadion.

Porto er serviceret af Francisco de Sa Carneiro Lufthavn (OPO), uformelt kendt som Porto Lufthavn. Det ligger cirka 9,6 km fra centrum af byen.